fredag 28. august 2009

Grønnemannens favoritt!!

Potatoskins!
Bakte halve poteter med sprøstekt bacon og cheddar ost
servert med rømme og gressløk -er bare utrolig godt!!
Første gange vi smakte dette var på en ferie i Florida, nærmere
bestemt i Fort Lauderdale. Der var vi sammen med noen gamle venner
og deres familie, de hadde vært der før og var godt kjent med hvor det
var god mat å få! Friday`s ble fort et favoritt sted og gud vite hvor mange
potatoskins som ble fortært når vi var der!! (I tillegg til annen mat selvfølgelig!!)
Nå er vi som regel innom Friday`s når vi er i Oslo, men begynner å bli ganske gode på å lage våre egne potetskinn også!!

2 kommentarer:

  1. Dette så da veldig spennende ut. Kanskje noe å prøve en lørdag med regn. Beundrer de mange fine bildene dine. Gode motiv og nydelige farger.

    SvarSlett
  2. Mmmmm, dette så godt ut. Vi pleier å bake potetbåter av og til, men dette blir jo et helt lite måltid i seg selv. Skal absolutt prøves :-)

    SvarSlett